Flyger pålitelig med CTI-joysticken

  04.09.2018



CTIs induktive industrielle joystick er den mest pålitelige og holdbare joysticken tilgjengelig overalt i verden i dag - så det er ingen overraskelse at du kan finne den på et helikopter som har blitt brukt av det britiske militæret i flere tiår.
Gazelle helikoptre har deltatt i konflikter rundt om i verden. Det britiske militæret har brukt dem til rekognosering, oppdeling av tropper, retning av artilleribrann, helikopteropplæring og evakuering av dødsfall.
Under Falklands-krigen spilte Gazellen en verdifull rolle som opererer fra flydekkene til Royal Navy-skipene.

Og i hjertet av Gazellons 2018-cockpit er joysticket CTI F-serien, som bruker induktiv spolesensorteknologi som ikke kan påvirkes av endringer i temperatur, alder eller bruk.
Gazellens utvikling begynte da den franske hæren trengte et lettvint observasjonshelikopter.

Designet trengte å kreve minimal vedlikehold og dermed lave driftskostnader. Mange av komponentene som ble brukt var designet for å vare i opptil 1200 flyetimer før de måtte byttes ut.
Så det er ikke overraskende at når helikoptre er blitt utviklet, har CTIs industrielle joystick blitt en del av Gazelle. Den mest pålitelige og holdbare joysticken tilgjengelig overalt i verden i dag, opplever det ingen slitasjeproblemer med potensiometer eller hall effect joysticks.
Det er aldri et "drivende" problem med den kalibrerte spenningsinnstillingen da forholdet mellom spiralviklinger forblir konstant.
Spolensensoren er ikke utsatt for slitasjeproblemer med potensiometer-joysticks eller nedbryting av materialets sammensetning i hall-effekt joysticks.
Med kun tre bevegelige deler - en rustfri stålaksel, en fjærstyre og en fjær - joystickens designfunksjoner gjengede messinginnsatser i stedet for bare åpningshull for monteringshullene, og beskytter kroppen mot revner på grunn av støt eller vibrasjon under bruk.

Med en rekke tilpassede alternativer møter joystickene luftfart, medisinske og militære standarder, som sikrer høyeste pålitelighet over det bredeste driftstemperaturområdet.
I 2016 bestemte Forsvarsdepartementet å holde Army Air Corps 'Gazelles i tjeneste i ytterligere ni år, noe som gjør Gazelle til den eldste helikopteren i landets aktive lager med over 50 års tjeneste.
Det holdt seg bedre enn noen annen helikoptermodell under krigen i Afghanistan, mens andre helikoptre sloss med miljøkravene. Rundt 80% av Gazellene var tilgjengelige for planlagt drift i stedet for å være ute av handling.

CTI Electronics Corporation er en pålitelig leverandør av Nexus Components, som produserer industriell datamaskin periferiutstyr, for eksempel styrespak, tastaturer, pekeenheter og tastaturer.

Klienter inkludert BAE Systems, Boeing og US Homeland Security stole på selskapets pålitelige og holdbare produkter som tåler de hardeste miljøene.

Det komplette spekteret av CTI-joysticks levert av Nexus, finner du på vår hjemmeside http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/CTI%20ELECTRONICS